Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Δ.Σ. ΛΕΥΚΩΝ ΚΩΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ



Οι εγγραφές στο Δημοτικό Σχολείο Λευκών Κώστου Πάρου θα γίνουν από 1 έως 20 Μαρτίου 2024
(ώρες εγγραφών 12:00 – 13:00 Σχολείο Λευκών )
τηλ. επικοινωνίας: 2284041643

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-20178έως και 31-12-2018.

Προσδιορισμός ορίων Δημοτικού Σχολείου Λευκών Κώστου


Θαψανά -Βουνιά- Άγιος Μηνάς- Πήγαδος- Λαγκάδα- Υστέρνι προς Χοιρόλακα- Πλακωτός- Αστέρας- όλο το Μαράθι

Δικαιολογητικά εγγραφής

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου-Κοινότητας. (Δεν απαιτείται η προσκόμιση Πιστοποιητικού Γέννησης αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ).

2* Επίδειξη Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) – ή άλλου στοιχείου – από όπου φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3* Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

4* Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (Λογαριασμός ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ή Μισθωτήριο οικίας).

(Σύμφωνα με τις οδηγίες: Συνιστάται, οι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, όπως ελέγχουν με ιδιαίτερη προσοχή το εν λόγω αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου οι μαθητές να εγγράφονται αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας {ΦΕΚ109/Α/1-8-2017)

5* Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.


6 * ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Οι μαθητές/τριες της Α ́ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο.

*Τα παραπάνω καταθέτει ο γονέαs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου