Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Μια "ειδική" επίσκεψη στο σχολείο μας!


Την Παρασκευή 9 Απριλίου επισκέφτηκε το σχολείο μας στον Κώστο το 

 Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Πάρου. Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει για μας μια παρουσίαση που έμελλε να μας ενθουσιάσει!

    Συγκεκριμένα, παρακολουθήσαμε εντυπωσιακά πειράματα φυσικών επιστημών, όπως ηφαίστεια που εκρήγνυνται, αυτοσχέδιους πυραύλους που εκτοξεύονται, υγρά που αλλάζουν χρώμα, παιδιά που ξαπλώνουν πάνω σε στρώμα από πλαστικά ποτήρια, ένα "φίδι" που αναδύεται με τη συνοδεία μιας φλογέρας και άλλα, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό! 
    Όχι μόνο αυτό, αλλά οι μαθητές τραγούδησαν με κέφι και ζωντάνια τραγούδια που έγραψαν μόνοι τους και μελοποίησαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους, που έπαιξαν κιθάρα και αρμόνιο, ενώ κάποιοι συνόδευαν με κρουστά. Φυσικά, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό των μικρών μαθητών, αφού μας συγκίνησαν και μας ξεσήκωσαν όλους!
    Την παρουσίαση πλαισίωσαν με τραγούδια και οι μαθητές των τάξεων Ε' και Β' .
    Το ΕΝΕΕΓΥΛ συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό του European school radio "Κάν' το ν΄ακουστεί" με ένα τραγούδι που έγραψαν οι μαθητές του. Από τη σελίδα του στο facebook:
"Η μουσική μας ομάδα "Music-Islanders" συμμετέχει στον διαγωνισμό του European School Radio με δύο τραγούδια. Το « Ψάρι» με Id: 6999 και τα "Ξημερώματα" με Id: 7000. Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή και του συμμετέχοντες, ήρθε ή ώρα του κοινού.
Μπείτε στον παραπάνω σύνδεσμο,
επιλέξτε "Τραγούδια",
βάλτε στο φίλτρο "Ειδικά Σχολεία",
ακούστε τα τραγούδια μας για να εμφανιστεί το περίγραμμα της καρδούλας δίπλα στο τραγούδι και μετά,
αν σας αρέσουν, πατήστε πάνω στην καρδούλα για να μας την χαρίσετε."
Εμείς τους ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη και την υπέροχη παρουσίαση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου